Resultaten

Beste klant

Om uw klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, rekent u op een efficiënte, transparante en overzichtelijke samenwerking met Renson als leverancier / fabrikant. Terecht! En dus zijn wij steeds op zoek naar manieren om u het leven gemakkelijker te maken. Binnenkort schakelen we daarvoor een versnelling hoger, onder andere met de lancering van een aantal nieuwe tools. Zo kunnen we samen groeien en de juiste accenten leggen. Uiteraard houden we u stap voor stap op de hoogte en bieden we waar nodig ondersteuning.

Want al zal het dan misschien niet altijd even gemakkelijk zijn, eenvoudiger en efficiënter samenwerken begint wat ons betreft bij transparantie: van bestelling, via prijzen en transport tot levering. Maar ook op het vlak van communicatie, service en ondersteuning. Via nieuwsbrieven blijft u stap voor stap op de hoogte van wat dat concreet voor u zal betekenen.

Intussen nodigen we u uit om u in het hoofd van uw klant te kijken. Welk probleem wil hij of zij opgelost zien om gezond en comfortabel te kunnen wonen, welke dromen wil hij of zij verwezenlijken, hoe wil hij het maximum halen uit de tijd die hij binnen en buiten doorbrengt of hoe wil zij haar woning of tuin opwaarderen? U herkent vast wel hoe u uw (potentiële) klanten met de juiste Renson oplossingen verder kunt helpen.

En daar draait het allemaal om: ‘Creating Healthy Spaces’ is dus geen holle slogan, maar een missie die u samen met ons kunt waarmaken. Door te luisteren naar wat bouwers, verbouwers, woningeigenaars en bewoners willen. Iedereen heeft recht heeft op gezond en comfortabel wonen, werken, naar school gaan en ontspannen, want …

Hebben we te veel de grenzen opgezocht van ons eigen kunnen? De waarschuwingen van de natuur te lang genegeerd? Hoog tijd om terug te grijpen naar de natuur. In onze manier van leven, wonen, werken én ontspannen.

Tegenwoordig brengen we gemiddeld 90% van onze tijd binnenshuis door. We staan verder van de natuur af dan ooit. Maar de natuur is er voor ons, laten we er optimaal gebruik van maken!

Een balans waarin de natuur een belangrijke rol speelt. Een kwestie van fit zijn, gezond blijven en mentaal sterk staan om onze drukke levensstijl aan te kunnen. Tijd om ons leven opnieuw uit te vinden!

En opnieuw te waarderen wat die ons te bieden heeft: frisse lucht, zonlicht, zuurstof en groen. Dit alles heeft een positieve invloed op onze ontwikkeling, ons herstel, onze nachtrust, onze gezondheid en ons welzijn.

Laat binnen en buiten in elkaar overlopen. Laat de natuur weer toe in je huis, op kantoor, in de stad. Natuurlijk daglicht, binnen ademen zoals buiten, optimaal slaapcomfort, de juiste temperatuur op het juiste moment …

• Met natuurlijke ventilatie op basis van frisse buitenlucht
• Door intensieve nachtventilatie en zonwering efficiënt in te zetten in de strijd tegen oververhitting
• Dankzij een slimme regeling van temperatuur, luchtkwaliteit, akoestiek en licht voor een gezonde nachtrust
• Met een maximum aan daglicht voor een positieve invloed op je welzijn, gezondheid en productiviteit
• Door je de beste buitenleef-omstandigheden te bieden, in ieder seizoen en bij alle weersomstandigheden

https://www.renson.eu/nl-nl/professionals/zoeken