donderdag 13 januari 2022

Renson als co-sponsor van Quick-Step Alpha Vinyl opnieuw op de broek van een World Tour team

Na een korte afwezigheid in het internationale wielerpeloton is Renson sinds 1 januari 2022 opnieuw als partner in de koers te zien. De trendsetter in ventilatie, zonwering en ‘outdoor living’ is de komende 4 jaar ‘co-sponsor’ van het meest succesvolle team in het World Tour Peloton. Renson keert daarmee terug naar de stal waar het van 2013 tot 2015 zijn eerste stappen in de wielersponsoring zette.

 

Paul Renson (CEO Renson): “Met deze nieuwe overeenkomst keren we in de wielersport terug langs de grote poort, als partner van het sterkste team ter wereld met een gezonde ambitie en de wil om elke koers te winnen. Renson is een op en top Belgisch bedrijf met een internationale uitstraling. Ook daarin vinden we ons perfect terug in dit Belgische team en de overtuigende stempel die het drukt op de stijgende internationale impact van het wielrennen.”
 
Patrick Lefevere (teammanager Quick-Step Alpha Vinyl): “Ik ben uiteraard bijzonder opgetogen over deze overeenkomst met Renson als nieuwe partner. Met z’n hoofdkantoor in België is het in z’n domein een uiterst belangrijke speler. Ook met veel van onze andere sponsors delen we diezelfde ‘roots’. Net als hen willen we met onze aanwezigheid in het internationale wielerpeloton ook Renson dat extra duwtje in de rug geven om z’n merkbekendheid en marktaandeel nog te versterken.”
 
www.renson.eu / www.renson-outdoor.com / www.quickstep-alphavinylteam.com