vrijdag 20 mei 2022

Façades 2022: inspirerende gevels

In de nieuwste editie van het VMRG boek ‘Façades 2022’ vind je maar liefst 4 inspirerende gevels waar Renson als leverancier bij betrokken was. Bekijk hier de digitale bladeraar van deze uitgave en ontdek hoe Renson bijdraagt tot de meest exclusieve maar tegelijk ook functionele gevels in België en Nederland.

 

Onze projecten:

  • Arlu hoofdkantoor Ardooie (BE): De haast onzichtbaar strak ingewerkte vliesgevelvariant van de Fixscreen Minimal doekzonwering staat garant voor een aangename binnentemperatuur.
  • Brandweer Papendrecht (NL): Geïnspireerd op een black box, werden drie zijden van de energieneutrale brandweerkazerne in Papendrecht afgewerkt met aluminium Block 30 Linarte gevelprofielen.
  • De Peperklip Rotterdam (NL): De gevelkozijnen kregen met het Invisivent NL toprooster van Renson een update die een perfecte combinatie vormt tussen esthetiek, respect voor het originele ontwerp en de hoge technische eisen op het vlak van natuurlijke ventilatie en akoestiek.
  • Uptown Rotterdam (NL): De kleurrijke Linius lamellengevel zorgt ervoor dat de parkeergarage, de fietsenstalling en containerruimtes goed geventileerd worden en beschermd zijn tegen weersinvloeden.