Resultaten

Beste klant

Om uw klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, rekent u op een efficiënte, transparante en overzichtelijke samenwerking met Renson als leverancier / fabrikant. Terecht! En dus zijn wij steeds op zoek hoe we u het leven gemakkelijker kunnen maken. Binnenkort schakelen we daarvoor een versnelling hoger, onder andere met de lancering van een aantal nieuwe tools. Kwestie van samen te kunnen groeien en de juiste accenten te kunnen leggen. Uiteraard wordt u daarover telkens stap voor stap op de hoogte gehouden en waar nodig ondersteund.

Want al zal het dan misschien niet altijd even gemakkelijk zijn, eenvoudiger en efficiënter samenwerken begint wat ons betreft bij transparantie: van bestelling, over prijzen en transport tot levering. Maar ook op het vlak van communicatie, service en ondersteuning. Via nieuwsbrieven blijft u stap voor stap op de hoogte van wat dat concreet voor u zal betekenen.

Intussen nodigen we u uit om u in het hoofd van uw klant te kijken. Welk probleem wil hij of zij opgelost zien om gezond en comfortabel te kunnen wonen, welke dromen wil hij of zij verwezenlijken, hoe wil hij het maximum halen uit de tijd die hij binnen en buiten doorbrengt of hoe wil zij haar woning of tuin opwaarderen? … U herkent vast wel waar u uw (potentiële) klanten daarin met de juiste Renson oplossingen kan verder helpen.

En daar draait het allemaal om: ‘Creating Healthy Spaces’ is dus geen holle slogan, maar een missie die u samen met ons kan waarmaken. Door te luisteren waar bouwers, verbouwers, woningeigenaars en bewoners tout court naar op zoek zijn. Omdat iedereen recht heeft op gezond en comfortabel wonen, werken, naar school gaan en ontspannen, want …

Hebben we teveel de limieten opgezocht van ons eigen kunnen? De verwittigingen van de natuur te lang genegeerd? Hoog tijd om terug te grijpen naar de natuur. In onze manier van leven, wonen, werken én ontspannen.

Nu spenderen we gemiddeld 90% van onze tijd binnenshuis. Ons contact met de natuur is verder af dan ooit. Nochtans is de natuur er vóór ons, Laat ons er optimaal gebruik van maken!

Eentje die het midden houdt tussen het artificiële en het natuurlijke. Kwestie van fit te zijn, gezond te blijven en mentaal sterk te staan om onze drukke levensstijl aan te kunnen. Tijd om ons leven opnieuw uit te vinden!

En opnieuw te waarderen wat die ons te bieden heeft: verse lucht, zonlicht, zuurstof en groen. Het zorgt voor een positieve invloed op onze ontwikkeling, herstel, nachtrust, gezondheid en welzijn.

Laat binnen en buiten in elkaar overlopen. Laat de natuur terug toe in je woning, op kantoor, in de stad. Natuurlijk daglicht, binnen ademen zoals buiten, optimaal slaapcomfort, de juiste temperatuur op het juiste moment …

• Met natuurlijke ventilatie op basis van verse buitenlucht
• Door intensieve nachtventilatie en zonwering efficiënt in te zetten in de strijd tegen oververhitting
• Dankzij een slimme regeling van temperatuur, luchtkwaliteit, akoestiek en licht voor een gezonde nachtrust
• Met een maximum aan daglicht voor een positieve invloed op je welzijn, gezondheid en productiviteit
• Door je de beste buitenleef-omstandigheden voor te schotelen in ieder seizoen en bij alle weersomstandigheden

https://www.renson.eu/nl-be/voor-professionals/zoeken