Resultaten

Renson BIM modellen: het delen van gegevens om fouten te voorkomen

Wat is BIM?

BIM, Building Information Modelling, beheert het volledige proces tijdens het ontwerp, de bouw en de levenscyclus van een gebouw, vanaf het eerste conceptuele ontwerp tot de uiteindelijke sloop. Door gebruik te maken van BIM kunnen bouwgegevens worden gedeeld tussen de verschillende belanghebbenden om de samenwerking te optimaliseren.

Om bij te dragen tot de optimalisatie van de samenwerking tussen de verschillende spelers in het bouwproces, ondersteunt Renson de bouwprofessionals door Revit-compatibele modellen aan te bieden op onze Professional Portal. De Professional Portal is beschikbaar en toegankelijk via de Renson website (link) en biedt u een waaier aan technische informatie, waaronder BIM-modellen. BIM-projecten kunnen profiteren van onze downloadpagina. Veel van onze producten zijn te vinden in BIM-modellen, zoals gevelbekleding, lamellenwanden, terrasoverkapping, mechanische ventilatie, raamventilatie en screen.

Doorgaan naar Professional Portal

Klik op ‘Downloads’ of ga rechtstreeks naar https://www.renson.eu/nl-be/voor-professionals/downloads.

1. Filter hier op een specifiek product
2. 
Of filter hier op productcategorie

1. Filter hier op producttype, productcategorie of subcategorie.
2. Filter hier op documenttype BIM.
3. Klik hier om het model te downloaden. Als u niet ingelogd bent, zal u uw contactgegevens moeten nalaten vooraleer u het model kan downloaden.
4. Klik hier om het document toe te voegen aan uw downloadmap.
Deze downloadmap kan je gebruiken om meerdere bestanden in één keer te downloaden of om door te sturen naar uw collega’s.

https://www.renson.eu/nl-be/voor-professionals/zoeken