maandag 17 oktober 2022

Wees nu al de hitte van 2023 te slim af!

Een reis leg je maanden op voorhand vast. Waarom zou je dan ook al niet je frisse woning ‘boeken’ voor de komende zomer? Efficiënte zonwering is voor jouw binnenklimaat hét preventiemiddel tegen ondraaglijke hitte. Een screen op het raam stopt de zon nog voor haar stralen het raam bereiken. Tref nu al je voorbereidingen en investeer dankzij onze herfstactie op screens voordelig in zonwering.
 
Livios herfstactie

Buitenzonwering: dé garantie op een aangename binnentemperatuur
Veel van de zonnewarmte die binnengeraakt, kan niet meer terug buiten en veroorzaakt zo een broeikaseffect. Met steeds meer warme dagen en hittegolven, is nu al hét moment om te anticiperen op een torenhoge factuur voor koeling volgende zomer. Buitendoekzonwering is op dat vlak de efficiëntste oplossing want daarmee hou je de zonnestralen tegen nog voor ze de ramen bereiken. Ook goed om weten is dat je – met de screens omhoog – op andere periodes toch steeds van de gratis zonnewarmte kan blijven genieten.

Voor elk type raam de geschikte doekzonwering, zelfs op zonne-energie
Voor elk type raam bestaat een gepaste ‘screen’. Zowel voor na-installatie op bestaande ramen als om in te werken op je nieuwe ramen. Buitenscreens zijn tegenwoordig zelfs zo subtiel vormgegeven dat die amper nog opvallen. Voor de meest minimalistische ramen is er zelfs de Fixscreen Minimal die optimaal integreert. Met de in zijgeleiders vastgeritste Fixscreen van Renson combineer je duurzaamheid met een windbestendigheid tot 130 km/u. 

Bij Renson kan je – naast de Fixscreen voor standaard ramen – ook terecht voor screens voor schuinliggende of platte dakvensters (Topfix) en voor hoek-op-hoek beglazing (Panovista Max). Specifiek voor na-installatie op ramen is de Fixscreen Solar extra interessant omdat je dankzij de zonnecel op de doekkast geen stroomaansluiting hoeft te voorzien en uitbreekwerk vermijdt.

Frisse woning, mét korting
Door nu al in Renson zonwering te investeren, zorg je er niet alleen voor dat je woning de hele zomer lang fris blijft, je profiteert ook van €120* excl. BTW korting per windvaste screen. Registreer je t.e.m. 31/10 voor deze promo