Toevoer bij natuurlijke basisventilatie

Invisivent® EVO HF

De Invisivent® EVO HF is een discreet ventilatierooster voor plaatsing op de ramen. Zowel bij een renovatie (vervanging ramen) als nieuwbouw kan men dit type heel eenvoudig plaatsen. Door de Invisivent® EVO HF over de gehele lengte van een raam te plaatsen, krijgt men een heel gelijkmatige toevoer van verse lucht. Van buitenaf is de Invisivent® EVO HF nagenoeg onzichtbaar, van binnenuit sober en niet storend.

Sonovent®

De Sonovent® is een thermisch, onderbroken, akoestisch, zelfregelend rooster voor plaatsing op glas of op traverse. De Sonovent® bestaat uit de types Small, Medium, Large en Xlarge, waarbij ieder model leverbaar is met 4 verschillende doorlaten (10, 15, 20 of 25 mm). In totaal geeft dit 16 varianten, zodat er voor iedere geluidsbelaste situatie (tot 50 dB demping in open positie), een oplossing is. Voor intensieve ventilatie bestaat er een speciale uitvoering met een 36 mm luchtspleet, de Sonovent® I.

Invisivent® EVO UT

De akoestische Invisivent® EVO UT is zelfregelend vanaf een luchtdruk van 10 Pa. Dit betekent dat een hoger debiet kan behaald worden in ruimtes met een hoge bezettingsgraad zoals klaslokalen, kantoren en congreszalen, ...

Fixvent Mono AK Evo

De door RENSON® ontwikkelde stormvaste Fixvent Mono AK Evo biedt vier oplossingen in één: 
1. zelfregelende ventilatie 
2. windvaste zonwering 
3. muggengaas (in gesloten positie) 
4. akoestisch dempend (34 dB in open positie) 
De Fixvent Mono AK Evo maakt het onder meer mogelijk om te ventileren met de ramen dicht en is toch tochtvrij door een zelfregelende klep die de wind afremt. Het gebruik van akoestisch materiaal resulteert in een hoge demping.

created by anaXis NV