Projectteam CSI: een project, een oplossing

Customised Solutions through Innovations

“Op elk potje past een dekseltje” – een spreekwoord, dat iedereen kent. 
“Op elk project past een ventilatie- en/of zonweringsysteem” – een uitdaging, die RENSON® graag aangaat.

Standaardoplossingen voldoen echter vaak niet aan de specifieke eisen van het project of de behoeften van de architect. Een speciaal ontwikkeld, projectgebonden systeem is de enige oplossing:

  • een zonwering met aluminium lamellen, ontwikkeld volgens de vormgeving van de gevel 
  • screens, die op een speciale manier ingebouwd worden 
  • lamellen, die aan extreme eisen qua doorlaat en geluidsdemping voldoen
  • ...

Dit zijn één voor één uitdagingen, waarvoor RENSON® met zijn drang naar innovatie en zijn creativiteit naar een oplossing zoekt. Een gedreven projectteam werkt nauw samen met architect, studiebureau, verwerker en bouwheer om de gepaste oplossing voor elk project uit te werken.

Elk ‘special project’ start met een idee, dat zorgvuldig en nauwkeurig wordt uitgewerkt tot een ontwerp. Op basis daarvan worden prototypes gemaakt (tafelmodellen, werfmodellen, foto’s), die samen met de betrokken partijen geëvalueerd worden. Pas na goedkeuring van een prototype wordt de productie gestart. Elk ‘special project’ eindigt met de montage en de service op de werf. RENSON® zorgt immers ook voor de nodige begeleiding bij de eerste plaatsing van deze projectgebonden oplossingen.

vb. van een product voor speciale projecten

liniuswood.jpgLiniuswood®, Esthetische zonwering en gevelbekleding
Liniuswood® is een uniek, gepatenteerd concept, dat de kwaliteit van aluminium en de natuurlijkheid van hout combineert in een esthetisch en hedendaags systeem.

created by anaXis NV