RENSON: Oplossingen voor ventilatie en zonwering.

RENSON® creëert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen met een minimaal energieverbruik en oog voor design.

Beurzen

Batibouw 2017

29/01/2017

Van 16/2 tot en met 26/2
Brussels Expo

► Bekijk alle beurzen

Nieuws

‘Naturally Feeling Good’: comfort en welbehagen voorop in nieuwe Renson-campagne

24/02/2017

Renson maakt er een punt van om groots uit te pakken op Batibouw. En dat was dit jaar niet anders. Niet alleen de Healthbox 3.0 slimme ventilatie-unit viel er in de smaak, maar de specialist in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen gooide er ook hoge ogen met de nieuwe ‘Naturally feeling good’-campagne, waarin de interactie tussen kind en dier de hoofdrol opeist.

In primeur op Batibouw : Healthbox 3.0 – de nieuwe generatie slimme ventilatie

10/02/2017

Healthbox 3.0 zorgt op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Deze nieuwe generatie vraaggestuurde ventilatie communiceert actief met de bewoners via de bijbehorende applicatie. Zo heb je voortaan altijd en overal zicht op de luchtkwaliteit in huis en de activiteiten van het ventilatiesysteem. Met extra tips en personalisatiemogelijkheden per kamer, stem je de ventilatie nog beter af op je leefritme.  

Renson op Batibouw – Geniet nu van de Batibouwacties

10/02/2017

Batibouw opent van 16 februari tot en met 26 februari opnieuw zijn deuren voor alle kanditdaat-bouwers en -verbouwers. Naar jaarlijkse gewoonte kan je er ook Renson terugvinden in paleis 1 en 4.
Ben je op zoek naar een totaaloplossing voor een gezonde en comfortabele woning? Dan ben je op onze stand 219 in paleis 4 aan het juiste adres. Je ontdekt er onze nieuwigheden op gebied van ventilatie, zonwering, gevelbekleding en outdoor.
Stand 215 in paleis 1 is volledig toegewijd aan het buitenleven. Renson Outdoor stelt er de uiterst stijlvolle en duurzame terrasoverkappingen voor. Hier geven onze Renson Ambassadors je graag een woordje uitleg over de eindeloze mogelijkheden van de buitenoplossingen.


Profiteer nu ook van onze spetterende Batibouwacties:
Actie Zonwering
Actie Outdoor

‘Renson Avenue’ op Batibouw 2017

06/02/2017

4 standen, 500m² aan ventilatie, zonwering, terrasoverkappingen, binnendeursystemen en pakketbrievenbussen

Op Batibouw 2017 pakt Renson groots uit, met in totaal 4 standen in de hoofdgangen van Paleis 1, 3 en 4, goed voor maar liefst 500m² standoppervlakte. Wie bouw- of verbouwplannen heeft en een bezoek aan de grootste Belgische bouwbeurs plant, kan dan ook niet om de specialist in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen heen. Goed nieuws dus voor al wie op zoek is naar informatie over gezond, comfortabel én energiezuinig wonen.

► Bekijk alle nieuwsitems

RENSON sponsort

RENSON sponsort
created by anaXis NV