RENSON: Oplossingen voor ventilatie en zonwering.

RENSON® creëert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen met een minimaal energieverbruik en oog voor design.

Beurzen

Nieuws

EPB roadshow

22/09/2016

Bent u als EPB-verslaggever, architect, bouwkundig ingenieur, verbonden aan een studiebureau of bouwbedrijf dringend aan een update toe op vlak van de recentste EPB-wetgeving? Goed nieuws, want met de EPB Roadshows wordt u alle laatste info over isolatie, luchtdicht bouwen, glas, buitenschrijnwerk, ventilatie en zonwering letterlijk in de schoot geworpen. Think outside the box, en check snel de website www.epbroadshow.be voor een sessie in uw buurt.

Camargue video

31/08/2016

Onder de Camargue terrasoverkapping is het aangenaam en comfortabel genieten, weer of geen weer. Met een aantal nieuwe uitvoeringen van de accessoires om die mee aan te kleden is er keuze zat voor elke stijl en iedere setting, van strak en modern tot mediterraans en romantisch.

Ciliium klapluiken - wijk Hoogdalem, Gorinchem

16/08/2016

In het Nederlandse Gorinchem werden 3 hypermoderne woningen uitgerust met Cilium klapluiken van Renson. De geautomatiseerde luiken met aluminium lamellen houden in gesloten stand rechtstreeks binnenvallend zonlicht tegen, terwijl die - volledig opengeklapt als luifel boven het raam - voor schaduw zorgen bij hoogstaande zon. Bekijk de video hier.

Renson richt de blik op de wereld: focus op internationale najaarsbeurzen

11/07/2016

Hoewel sterk lokaal verankerd, richt Renson de blik steeds internationaler. Getuige daarvan is het sterk groeiende distributienetwerk dat intussen tot de USA, Rusland, het Midden-Oosten, Azië en zelfs Australië reikt. De ambitie om van Belgisch bedrijf verder uit te groeien tot wereldspeler in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen, zet Renson dan ook kracht bij met een steeds nadrukkelijkere aanwezigheid op tal van internationale beurzen.

Lees het volledige artikel

► Bekijk alle nieuwsitems

RENSON sponsort

RENSON sponsort
created by anaXis NV