RENSON: Oplossingen voor ventilatie en zonwering.

RENSON® creëert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen met een minimaal energieverbruik en oog voor design.

Beurzen

Nieuws

Ciliium klapluiken - wijk Hoogdalem, Gorinchem

16/08/2016

In het Nederlandse Gorinchem werden 3 hypermoderne woningen uitgerust met Cilium klapluiken van Renson. De geautomatiseerde luiken met aluminium lamellen houden in gesloten stand rechtstreeks binnenvallend zonlicht tegen, terwijl die - volledig opengeklapt als luifel boven het raam - voor schaduw zorgen bij hoogstaande zon. Bekijk de video hier.

Renson richt de blik op de wereld: focus op internationale najaarsbeurzen

11/07/2016

Hoewel sterk lokaal verankerd, richt Renson de blik steeds internationaler. Getuige daarvan is het sterk groeiende distributienetwerk dat intussen tot de USA, Rusland, het Midden-Oosten, Azië en zelfs Australië reikt. De ambitie om van Belgisch bedrijf verder uit te groeien tot wereldspeler in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen, zet Renson dan ook kracht bij met een steeds nadrukkelijkere aanwezigheid op tal van internationale beurzen.

Lees het volledige artikel

Openingsuren zomerverlof

30/06/2016

Tijdens het zomerverlof zijn we open tijdens de kantooruren (van 25 juli tot en met 12 augustus)

- van 8u - 12u

- van 13u - 17u (op vrijdag tot 16u)

In het weekend is de showroom gesloten.

Case study Gorinchem

30/06/2016

Nieuwbouwwijk Hoogdalem in het Nederlandse Gorinchem ademt respect voor het verleden. De strenge stedenbouwkundige voorschriften zijn daar niet vreemd aan. Des te opvallender zijn de drie hypermoderne woningen die er de dans ontspringen. Hoewel architect Dick Van den Dool hiermee allerminst de geschiedenis schoffeert.

Lees de volledige case study

► Bekijk alle nieuwsitems

RENSON sponsort

RENSON sponsort
created by anaXis NV