RENSON: Oplossingen voor ventilatie en zonwering.

RENSON® creëert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen met een minimaal energieverbruik en oog voor design.

Beurzen

Nieuws

Panovista Max wint de ‘Trophée de l’innovation d’Equip’Baie (Parijs) en de ‘Coup de Cœur de la presse pro’

07/12/2016

Acht producten hebben een prijs gewonnen in het kader van de ‘Trophées Equipbaie – Metalexpo 2016’.  Daarnaast werden op de beurs in Parijs ook 3 ‘Coup de Coeur de la presse pro ‘ en een speciale vermelding uitgereikt.  De Panovista Max van Renson sleepte daarbij zowel de ‘Trophées’ alsook de ‘Coup de Coeur de la Presse’ in de wacht, die laatste in de categorie ‘Design’.…

Zonwering en gevelbekleding volgt curve van gebouw

30/11/2016

De architecturale grens tussen de residentiële en de projectmarkt vervaagt. Het gevolg is een kruisbestuiving die zorgt voor tal van nieuwe invalshoeken, originele oplossingen en uitdagende ontwerpen voor beide doelgroepen. Een groeiende vraag naar gebogen aluminium gevelbekleding en structurele zonwering is daarvan een rechtstreeks gevolg. Renson speelt daarop in met een architecturale oplossing met gebogen lamellen.

Geef inbrekers geen kans

29/11/2016

Renson breidt assortiment inbraakvertragende roosters uit met nieuw raamrooster

Een gebouw mag nog zo goed afgesloten zijn, een kipraam laten openstaan kan al voldoende zijn om ongewenst bezoek over de vloer te krijgen. Met een inbraakvertragend rooster van Renson hoeft daar nochtans niemand meer van wakker te liggen. Maar ook bij andere toepassingen bewijzen de inbraakvertragende eigenschappen van de Renson roosters hun nut.

 

Renson & VTI Waregem: samen naar praktijkgericht opleidingen

23/11/2016

Omdat technische opleidingen in het onderwijs beter moeten afgestemd worden op de gebouwen van morgen - met alle nieuwe eisen die daarbij komen kijken – slaan Renson en VTI Waregem al langer de handen in elkaar. De leerlingen van de derde graad electromechanica en industriële wetenschappen krijgen dankzij gezamenlijke proefprojecten en testopstellingen een meer praktijkgericht opleiding die mee bijdraagt aan de vergroening van de samenleving. 

► Bekijk alle nieuwsitems

RENSON sponsort

RENSON sponsort
created by anaXis NV