Nieuws

Skybox betekent vlucht omhoog voor hospitality Essevee-partners

dinsdag 11 juli 2017

Renson, Cras Woodshops en DL Chemicals tekenen als eerste voor een ‘bouw’ Skybox in nieuwe hoektribune Regenboogstadion

De kuip die het Regenboogstadion – thuisbasis van SV Zulte Waregem – uiteindelijk moet worden, sluit zich nog een stukje meer met de bouw van de nieuwe hoektribune aan de Zuiderlaan. Vooral de extra VIP-faciliteiten met 11 ‘Skyboxen’ tussen de hoofd- en de familietribune (10 met zicht op het veld en 1 met zicht op de buitenzijde), klinken partners Renson, Cras Woodshops en DL Chemicals als muziek in de oren. Zij tekenden dan ook nu al gretig in voor een gezamenlijke ‘bouw-skybox’. Die hoogstaande hospitality-infrastructuur moet de voetbalbeleving voor hun klanten en genodigden naar een hoger niveau tillen. De Skyboxen zullen vanaf januari 2018 in gebruik zijn.

Opnames Kanaal Z - HP Mobieler Werken

donderdag 22 juni 2017

Renson was op zoek naar een oplossing om zowel z’n binnen- als buitendienstmedewerkers toe te laten mobiel te kunnen werken. Die vond de trendsetter in zonwering, ventilatie en terrasoverkappingen bij HP. Externe medewerkers hebben genoeg aan één toestel en hun smartphone om al hun werk te kunnen doen. Vroeger hadden ze daarvoor hun smartphone én een tablet en laptop nodig.

Te warme klaslokalen nefast voor concentratie en goeie prestaties

woensdag 31 mei 2017

Een gezond en comfortabel klaslokaal: een voorrecht voor iedere leerling.

Nog even en het schooljaar is alweer uit. Maar vooraleer de schoolpoorten achter zich dicht te zwaaien, wachten leerlingen en leraars nog een pittige maand. Zeker met de examens en proefwerken in het achterhoofd is het momenteel namelijk vooral kwestie om in de klas het hoofd letterlijk en figuurlijk koel te kunnen houden. Helaas is dat in veel scholen niet evident en loert – in klassen met vaak ruim over de 20 leerlingen – oververhitting om de hoek.

Renson op roze wolk na winst Tom Dumoulin in 100ste Giro d’Italia

maandag 29 mei 2017

Na een spannende eindstrijd – alles moest nog beslist worden in de afsluitende tijdrit in Monza van zondag 28 mei – was het uiteindelijk Tom Dumoulin (Team Sunweb) die met 31 seconden voorsprong aan het langste eind trok en de 100ste Ronde van Italië won. 37 jaar na Joop Zoetemelk kan Nederland zo eindelijk nog eens pronken met een winnaar in een grote ronde. Dumoulin is bovendien de eerste Nederlander ooit die de Ronde van Italië wint. 

Strakke buitenkamer met lamellendak en open haard in "Baksteen in de maag" op Vier

maandag 22 mei 2017

Deze witte woning gelegen in een rustige Vlaamse woonwijk biedt een open leefruimte die naadloos overgaat in een strakke buitenkamer. Dankzij de buitenhaard en neerlaatbare zijelementen in de Camargue terrasoverkapping hoeven de bewoners de zomer niet langer af te wachten om van kwalitatieve buitenmomenten te kunnen genieten. Interieurarchitect Kurt Demeulemeester tekende voor het ontwerp, Holstra stond in voor de plaatsing van de Renson-terrasoverkapping.

Energiebesparend renoveren?

donderdag 18 mei 2017

Bij de grondige renovatie van deze privé-woning werd bewust voor een C+ ventilatiesysteem gekozen. De toevoer van verse lucht via de Invisivent raamverluchtingen genoot de voorkeur van de bewoners die sowieso ook de gewoonte hebben om ramen zo veel mogelijk open te zetten voor verluchting.

De vervuilde binnenlucht wordt dan weer gecontroleerd afgevoerd uit de natte ruimtes in huis door de Healthbox 

Healthbox 3.0 – de nieuwe generatie slimme ventilatie

maandag 15 mei 2017

Healthbox 3.0 zorgt op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Deze nieuwe generatie vraaggestuurde ventilatie communiceert actief met de bewoners via de bijbehorende applicatie. Zo heb je voortaan altijd en overal zicht op de luchtkwaliteit in huis en de activiteiten van het ventilatiesysteem. Met extra tips en personalisatiemogelijkheden per kamer, stem je de ventilatie nog beter af op je leefritme.  

Renson Linarte: een nieuwe dimensie in esthetische gevelbekleding

dinsdag 9 mei 2017

Op Architect@Work Kortrijk stelde Renson de Linarte verticale gevelbekleding voor het eerst voor aan een specifiek vakpubliek. Architecten kregen er tekst en uitleg bij de individuele profielen die tal van nieuwe mogelijkheden in verticale gevelbekleding met zich mee brengen. Vanwege eindeloos personaliseerbaar, onderling combineerbaar, maar zeker omdat die voortaan ook geschikt zijn voor gebogen gevels.

‘Naturally Feeling Good’: comfort en welbehagen voorop in nieuwe Renson-campagne

vrijdag 24 februari 2017

Renson maakt er een punt van om groots uit te pakken op Batibouw. En dat was dit jaar niet anders. Niet alleen de Healthbox 3.0 slimme ventilatie-unit viel er in de smaak, maar de specialist in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen gooide er ook hoge ogen met de nieuwe ‘Naturally feeling good’-campagne, waarin de interactie tussen kind en dier de hoofdrol opeist.

Panovista Max wint de ‘Trophée de l’innovation d’Equip’Baie (Parijs) en de ‘Coup de Cœur de la presse pro’

woensdag 7 december 2016

Acht producten hebben een prijs gewonnen in het kader van de ‘Trophées Equipbaie – Metalexpo 2016’.  Daarnaast werden op de beurs in Parijs ook 3 ‘Coup de Coeur de la presse pro ‘ en een speciale vermelding uitgereikt.  De Panovista Max van Renson sleepte daarbij zowel de ‘Trophées’ alsook de ‘Coup de Coeur de la Presse’ in de wacht, die laatste in de categorie ‘Design’.…

created by anaXis NV