RENSON®, trendsetter op het vlak van ventilatie en buitenzonwering, ontwikkelt energiezuinige systemen en concepten die een gezond en comfortabel binnenklimaat in gebouwen nastreven – Creating healthy spaces.

Nieuws

Zonwering en gevelbekleding volgt curve van gebouw

30/11/2016

De architecturale grens tussen de residentiële en de projectmarkt vervaagt. Het gevolg is een kruisbestuiving die zorgt voor tal van nieuwe invalshoeken, originele oplossingen en uitdagende ontwerpen voor beide doelgroepen. Een groeiende vraag naar gebogen aluminium gevelbekleding en structurele zonwering is daarvan een rechtstreeks gevolg. Renson speelt daarop in met een architecturale oplossing met gebogen lamellen.

Geef inbrekers geen kans

29/11/2016

Renson breidt assortiment inbraakvertragende roosters uit met nieuw raamrooster

Een gebouw mag nog zo goed afgesloten zijn, een kipraam laten openstaan kan al voldoende zijn om ongewenst bezoek over de vloer te krijgen. Met een inbraakvertragend rooster van Renson hoeft daar nochtans niemand meer van wakker te liggen. Maar ook bij andere toepassingen bewijzen de inbraakvertragende eigenschappen van de Renson roosters hun nut.

Renson & VTI Waregem: samen naar praktijkgericht opleidingen

23/11/2016

Omdat technische opleidingen in het onderwijs beter moeten afgestemd worden op de gebouwen van morgen - met alle nieuwe eisen die daarbij komen kijken – slaan Renson en VTI Waregem al langer de handen in elkaar. De leerlingen van de derde graad electromechanica en industriële wetenschappen krijgen dankzij gezamenlijke proefprojecten en testopstellingen een meer praktijkgericht opleiding die mee bijdraagt aan de vergroening van de samenleving. 

Nieuwe windmolens op dak van Renson hoofdkantoor in Waregem

22/11/2016

De drie windmolens op het dak van de Renson hoofdzetel in Waregem zijn na 12 jaren dienst vervangen. De windmolens zijn intussen onlosmakelijk verbonden met het ‘straatbeeld’ voor wie geregeld de E17 tussen Gent en Kortrijk neemt. In 2004 kwamen die als extra eyecatcher bovenop het dak van dit vooruitstrevende kantoorgebouw ontworpen door Crepain Binst Architecture. 

► Bekijk alle nieuwsitems

Beurzen

Op zoek naar een verdeler?

Met behulp van onze dealerlocator kan je op zoek naar een in jouw buurt.

► Dealerlocator

Bekijk onze filmpjes

Ons YouTube kanaal staat vol met filmpjes. Neem zeker eens een kijkje. En abonneer je ook om op de hoogte te blijven van de laatste uploads.

► RENSON YouTube Kanaal

created by anaXis NV