Horizontale doekzonwering

Topfix®

Topfix® is een horizontale zonwering voorzien van een revolutionaire spantechniek, een combinatie van onze gerenommeerde Fixscreen®-technologie met een Dyneema-spansysteem. Hierdoor wordt een onovertroffen doekspanning gerealiseerd. Klapperende en stukgescheurde doeken behoren tot het verleden. De compacte kastafmetingen maken een perfecte integratie binnen uw architectuur mogelijk. Deze horizontale zonwering weert de warmte bij alle horizontaal of schuinliggende beglazing bvb. lichtstraten, skylights en kleine veranda’s. Volledige verduistering is eveneens realiseerbaar bij binnen- en buitentoepassingen in combinatie met een verduisterend doek.

Topfix® Max

RENSON® Sunprotection-Screens introduceert de Topfix® Max: de eerste horizontale zonwering, voorzien van Fixscreen®-technologie die extreem grote oppervlaktes aankan. Samen met de geïntegreerde spantechniek wordt een onovertroffen doekspanning gerealiseerd. Klapperende en stukgescheurde doeken behoren tot het verleden. Deze horizontale zonwering weert de warmte bij grote lichtstraten, skylights en veranda’s. In combinatie met een verduisterend doek is een volledige verduistering realiseerbaar bij binnen- en buitentoepassingen – en dit tot 30 m²!

Vegascreen®

Vegascreen® helpt mee aan het realiseren van een gezond binnenklimaat in uw woning. Met zijn elegante slanke kast, speelt hij perfect in op de hedendaagse glasbouwtechniek en laat zich optimaal combineren met alle bouwstijlen.

Verandascreen®

VERANDASCREEN® is als buitenzonwering voor veranda’s ontwikkeld en wordt met een elektrische motor bediend. Het spansysteem zorgt voor een perfecte spanning van het doek. Dankzij de discrete vormgeving en de ruime kleurkeuze in doeken en profielen harmonieert VERANDASCREEN® perfect met de woning.

created by anaXis NV