Dampkappen Odormatic®

RENSON® biedt u de mogelijkheid om een motorloze dampkap op uw ventilatiesysteem aan te sluiten. 

Wanneer de kookmode geactiveerd wordt, kan het ventilatiesysteem een verhoogde extractiecapaciteit voor de afvoer realiseren. 
Is de kookmode niet actief, dan wordt de basisventilatie in de keuken via uw dampkap verwezenlijkt (nominaal minimum ventilatiedebiet 75 m³/h bij open keuken).

Odormatic® dampkap

RENSON® heeft een gamma dampkappen ontworpen die feilloos op de Healthbox® II kunnen aangesloten worden.
Het afvoerdebiet in de kookmode wordt automatisch berekend door de Healthbox® II en op een constante waarde (ongeacht de inregeldruk) gehouden, waardoor een optimale werking van de dampkap bekomen wordt.

odormatic_aquito.jpgAquito
De Odormatic® Aquito is een elegante dampkap die speciaal ontworpen werd voor een quasi onzichtbare integratie (onderbouw) in uw keuken

Breva
De Odormatic® Breva is een elegante dampkap die speciaal ontworpen werd voor een quasi onzichtbare integratie (inbouw) in uw keuken. De Breva bestaat in een versie van 600 mm en één van 900 mm breed.

Niet-RENSON® dampkap

Indien de Healthbox® II aangesloten wordt op een niet-RENSON® motorloze dampkap, wordt bij het inschakelen van de kookmode de quasi volledige extractiecapaciteit voor afvoer in de keuken benut (tot max. 200-250m³/h).

created by anaXis NV