RENSON: Oplossingen voor ventilatie en zonwering.

RENSON® creëert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen met een minimaal energieverbruik en oog voor design.

Beurzen

DIY Home & Garden

18/06/2017

Tweejaarlijkse vakbeurs voor doe-het-zelf, home improvement en tuin

Polyclose Gent

18/06/2017

17-19/01/2018

► Bekijk alle beurzen

Nieuws

Skybox betekent vlucht omhoog voor hospitality Essevee-partners

11/07/2017

Renson, Cras Woodshops en DL Chemicals tekenen als eerste voor een ‘bouw’ Skybox in nieuwe hoektribune Regenboogstadion

De kuip die het Regenboogstadion – thuisbasis van SV Zulte Waregem – uiteindelijk moet worden, sluit zich nog een stukje meer met de bouw van de nieuwe hoektribune aan de Zuiderlaan. Vooral de extra VIP-faciliteiten met 11 ‘Skyboxen’ tussen de hoofd- en de familietribune (10 met zicht op het veld en 1 met zicht op de buitenzijde), klinken partners Renson, Cras Woodshops en DL Chemicals als muziek in de oren. Zij tekenden dan ook nu al gretig in voor een gezamenlijke ‘bouw-skybox’. Die hoogstaande hospitality-infrastructuur moet de voetbalbeleving voor hun klanten en genodigden naar een hoger niveau tillen. De Skyboxen zullen vanaf januari 2018 in gebruik zijn.

Opnames Kanaal Z - HP Mobieler Werken

22/06/2017

Renson was op zoek naar een oplossing om zowel z’n binnen- als buitendienstmedewerkers toe te laten mobiel te kunnen werken. Die vond de trendsetter in zonwering, ventilatie en terrasoverkappingen bij HP. Externe medewerkers hebben genoeg aan één toestel en hun smartphone om al hun werk te kunnen doen. Vroeger hadden ze daarvoor hun smartphone én een tablet en laptop nodig.

Te warme klaslokalen nefast voor concentratie en goeie prestaties

31/05/2017

Een gezond en comfortabel klaslokaal: een voorrecht voor iedere leerling.

Nog even en het schooljaar is alweer uit. Maar vooraleer de schoolpoorten achter zich dicht te zwaaien, wachten leerlingen en leraars nog een pittige maand. Zeker met de examens en proefwerken in het achterhoofd is het momenteel namelijk vooral kwestie om in de klas het hoofd letterlijk en figuurlijk koel te kunnen houden. Helaas is dat in veel scholen niet evident en loert – in klassen met vaak ruim over de 20 leerlingen – oververhitting om de hoek.

Renson op roze wolk na winst Tom Dumoulin in 100ste Giro d’Italia

29/05/2017

Na een spannende eindstrijd – alles moest nog beslist worden in de afsluitende tijdrit in Monza van zondag 28 mei – was het uiteindelijk Tom Dumoulin (Team Sunweb) die met 31 seconden voorsprong aan het langste eind trok en de 100ste Ronde van Italië won. 37 jaar na Joop Zoetemelk kan Nederland zo eindelijk nog eens pronken met een winnaar in een grote ronde. Dumoulin is bovendien de eerste Nederlander ooit die de Ronde van Italië wint. 

► Bekijk alle nieuwsitems

RENSON sponsort

RENSON sponsort
created by anaXis NV